Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Høyresiden ber Olmert stanse samtaler

Nyheten om Fatah-cellens angrepsplaner på Ehud Olmerts konvoi vekker sterke reaksjoner i Israel. Zvi Hendel fra det høyreorienterte National Union-partiet mener Olmert bør undersøkes av spesialister. – I en situasjon hvor en statsminister er villig til å møte dem som løslater terrorister som prøvde å myrde ham, er det ikke snakk om politikk, men galskap, sier Hendel til Ha’aretz. Leder for Det nasjonalreligiøse partiet (NRP), Zevulun Orlev, ber Olmert "umiddelbart stanse sine kontakter med PA-formann Mahmoud Abbas og avlyse toppmøtet i USA så lenge Abbas fortsetter å gi dekning for terrorister". Olmerts partikollega i Kadima, Zeev Elkin, mener også all kontakt med Abbas bør brytes inntil de militante palestinerne som planla angrepet blir arrestert igjen og stilt for retten.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart