Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran og Hizbollah styrker Hamas militært

På mandag ble en israelsk soldat drept og en annen soldat alvorlig skadet under kamper mot militante palestinere på Gaza-stripen. Amos Harel i Ha’aretz påpeker i en analyseartikkel at de israelske tapstallene på Gaza-stripen har steget de siste månedene. Etter kidnappingen av Gilad Shalit sommeren 2006 gjennomførte IDF en rekke operasjoner på Gaza-stripen. Dette resulterte i hundrevis av døde palestinere, de fleste militante, mens IDF mistet kun én soldat som ble drept av vennlig ild. De siste tre månedene har Israel mistet tre soldater i kamp på Gaza-stripen. Dette tyder på at IDFs taktiske overlegenhet på Gaza-stripen er synkende, mener Harel. Årsaken til dette er først og fremst at Hamas-styrkene er forsterket med titalls militante palestinere med militær opplæring fra Iran og Libanon. I stadig større grad står IDF overfor en velorganisert geriljahær når de rykker inn på Gaza-stripen. – Israel har fortsatt overtaket, men det er vanskeligere å komme ut av kampene uskadet, skriver Harel. Sjef for IDFs Gaza-divisjon, brigader Moshe Tamir, sier Hamas prøver å bygge et bunkersanlegg i grenseområdet mot Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart