Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi skjøt i selvforsvar

Israelsk politi forsvarer bruk av skarp ammunisjon under konfrontasjonen med drusiske ungdommer i Peki’in tirsdag. – Vi skjøt i selvforsvar i en livstruende situasjon, sier politisjefen i Nord-Israel, Shimon Koren. De maskerte druser-aktivistene skal ha skutt mot politiet og brukt sjokk- og tåregass-granater. Huset til en av de få jødiske familiene i landsbyen ble påtent. Det voldelige sammenstøtet brøt ut da politiet rykket inn for å arrestere ungdommer som var mistenkt for å vandalisere en mobiltelefon-antenne for to dager siden. Minst 40 personer ble skadet, 27 av disse var politioffiserer. En sivil person og en politimann ble alvorlig skadet. Drusiske og arabiske ledere har krevd at det settes ned en granskningskommisjon. Druserne skal ha reagert på mobilantennen fordi de frykter den skal forårsake kreft.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart