Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Arabere må integreres i arbeidslivet

Utdanning er nøkkelen til å integrere landets arabere i arbeidsstyrken. Dette vil sikre Israels langsiktige økonomiske stabilitet, mener direktør for Israel Bank, Stanley Fischer. – Dersom vi som samfunn ikke tar de nødvendige tiltak for å absorbere den arabiske befolkningen i arbeidsstyrken, vil større segmenter av befolkningen havne i en fattigdomsituasjon. Og det bør noteres at det israelske samfunnet ikke kan lykkes, særlig på lang sikt, dersom det skaper store forskjeller, med en stor sektor av befolkningen underlagt en lav levestandard, sa Fischer på den jødisk-arabiske økonomikonferansen som ble avholdt i Herzliya. Selv om bare rundt 20 prosent av den israelske befolkningen er arabere, er de overrepresentert blant israelere som står utenfor arbeidsmarkedet. I 2006 hadde kun 17 prosent av arabiske kvinner arbeid, sammenliknet med 51 prosent av kvinnene totalt. Også blant menn er det prosentvis færre arabere som arbeider, enn jøder, informerer Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart