Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Ber Shas trekke seg fra regjeringen

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

En gruppe fremstående rabbinere på israelsk høyreside ber det ultraortodokse partiet Shas trekke seg ut av Ehud Olmerts regjeringskoalisjon. – Vi ber dere straks trekke dere fra den onde regjeringen, skriver rabbinerne. De frykter at Annapolis-toppmøtet vil føre til at titalls bosetninger i Judea og Samaria (Vestbredden) blir evakuert, "selv ikke Jerusalem vil bli spart". – Det er de som prøver å tone ned betydningen av konferansen, men erfaring har lært oss at det som blir sagt på Annapolis blir utgangspunktet for fremtidige samtaler og grunnlaget for fremtidige avtaler, skriver rabbinerne. Dov Lior fra bosetterrådet, Dov Druckerman fra Kiryat Motzkin, Shalom Dov Wolpe fra SOS-Israel og Yisrael Ariel er blant avsenderne.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart