Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Regjeringen må gi ordre til IDF om å stanse rakettangrepene

Strategiminister Avigdor Lieberman mener den politiske ledelsen i Israel må gi forsvarsstyrkene ordre om å stanse rakett- og granatangrepene på Israel. – Etter hva jeg forstår, vil denne avgjørelsen bli tatt i nær fremtid, og jeg håper det skjer raskt, sa Lieberman under et besøk i Netiv Ha’asara torsdag. Tettstedet ligger i nærheten av Gaza-stripen, og blir stadig utsatt for bombardement fra det Hamas-kontrollerte området. Innbyggerne i Netiv Ha’asara anklaget Lieberman for å sitte i en regjering som de mener er alt for passiv overfor rakettregnet. Ministeren besøkte et hus som fikk et direkte treff av en granat tirsdag. Mange israelere i området opplever granatene enda mer skremmende enn Kassam-rakettene, fordi det ikke er noe varslingssystem for granater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart