Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vurderer å slippe fri 500 fanger

Den israelske regjering vil mandag vurdere å slippe fri fem hundre palestinske fanger i forkant av toppmøtet i Annapolis. De palestinske selvstyremyndighetene har krevd at minst to tusen palestinske fanger blir sluppet fri. Det kan bli aktuelt for Israel å slippe fri flere fanger puljevis etter toppmøtet, for å bevare ro på "den palestinske gaten", forteller forsvarskilder til Jerusalem Post. – Dersom toppmøtet lykkes og forhandlingene fortsetter, kan det være nødvendig å holde palestinerne fornøyde og rolige. En måte å gjøre det på er å slippe fri fanger, sier en tjenestemann. Det er over ti tusen palestinske sikkerhetsfanger i israelsk fengsler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart