Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel reddet trolig Englands EM-billett

For litt over to måneder siden knuste England det israelske EM-håp, da Israels fotball-landslag ble slått 3-0 på Wembley i London. Lørdag svarte Israel med å sikre fotballstormakten deres EM-billett, da de vant hjemme mot Russland med en scoring på overtid. Hadde russerne fått poeng med seg hjem i bagasjen fra Ramat Gan, hadde sannsynligvis England vært uten mulighet til å kunne sikre seg deltakelse i sommerens turnering. Det var Israel som skulle gå opp i ledelsen allerede etter ti minutter, da Barak Itzhaki plukket opp ballen på midtbanen og sendte i vei en nydelig gjennombruddspasning til Elyaniv Barda. Racing Genk-proffen flikket ballen lekkert over den russiske keeperen, Vladimir Gabulov. Etter hvilen våknet Russland fra dvalen. De fleste trodde nok Israels sjanser var kjørt da Diniyar Bilyaletdinov utliknet etter halvspilt andreomgang. Men dessverre for russerne ville Omar Golan det annerledes. Innbytteren hadde knapt vært borti ballen de første 22 minuttene han var på banen, før han plasserte ballen forbi Gabulov. – Vi så et ungt, frisk og sultent israelsk lag utpå der i dag, som har en lys fremtid foran seg, sa Israels trener Dror Kashtan etter kampslutt. Resultatet betyr at Kroatia allerede er kvalifiserte som gruppevinnere, mens England går videre med uavgjort, mot nettopp Kroatia, på Wembley onsdag kveld.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart