Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Senker fysiske krav til vernepliktige

De israelske forsvarsstyrkene senker de fysiske kravene til vernepliktige for å få nok soldater. Ungdomskullene som er på vei inn til tjeneste de neste årene er mindre enn før. – På grunn av en skarp nedgang i fødselsrater og immigrasjon, vil vi få en nedgang på omkring fire tusen rekrutter de neste tre til fire årene, sier en offiser i IDF til Yaakov Katz i Jerusalem Post. De nye reglene åpner for omkring tusen soldater med mindre alvorlige plager, som for eksempel har nedsatt hørsel. Disse kan tjenestegjøre i administrative roller. Til tross for reduserte ungdomskull vil IDF få nok soldater til alle sine avdelinger. Blant rekruttene som ble tatt inn til tjeneste nå i november har 67 prosent bedt om tjeneste i en kampavdeling, en nedgang på kun 3 prosentpoeng fra ifjor. Fra år 2011 begynner årskullene å øke igjen, når barna som ble født i baby-boomen etter den første Gulf-krigen skal avtjene sin verneplikt. Tallene øker også på grunn av barna som er født av nye immigranter fra Etiopia og det tidligere Sovjetunionen etter at de kom til Israel på begynnelsen av 1990-tallet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart