Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kabinansatte krever bedre lønnsvilkår

De kabinansatte i det israelske flyselskapet Israir, erklærte søndag at de er i arbeidskonflikt med ledelsen i selskapet. Personellet krever at man utarbeider en kollektiv arbeidskontrakt, i stedet for individuelle avtaler. Arbeiderorganisasjonen Histadrut skal mekle mellom partene. – De kabinansatte vil ikke bli fornøyd med en kontrakt som er mindre enn den kollektive avtalen El Al sine ansatte har fått, og som de Arkia-ansatte er i ferd med å signere, forklarer talspersonen for flyvertinnene, Raz Bahar, til Jerusalem Post. Slik systemet er i dag får kabinansatte i selskapet kun betalt for timene de er i luften, og ikke for forberedelser og etterarbeid på bakken. Mange arbeider med lønnsvilkår under minimal lønn i Israel. Dersom ikke en ny avtale blir utarbeidet og godkjent innen fjorten dager, vil de kabinansatte erklære streik.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart