Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Olmerts innrømmelser er årsaken

Høyreopposisjonen i Knesset holder statsminister Ehud Olmert ansvarlig for terrorangrepet nord på Vestbredden mandag kveld. – Statsministerens innrømmelser er årsaken til slike terrorangrep, sier Reuven Rivlin fra Likud. – Dette mordet er et dårlig varsel på hva som venter oss alle etter at hundrevis av terrorister blir sluppet fri av regjeringen, sier Uri Ariel fra NU/NRP. Det kommer også kritikk fra Rabbinerrådet for det jødiske bosetterne. – Den israelske regjering og alle dets medlemmer bærer ansvaret for drapet på den hellige mann Ido Zoldan, skriver rabbinerne. Knesset-medlem Haim Oron fra det venstreorienteret Meretz-partiet mener dialogen med de "moderate palestinerne" bør fortsette, til tross for terrorangrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart