Innførte gassreform

I et møte med Knessets komité for økonomiske saker, introduserte infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer mandag et reformforslag for den nasjonale gass-sektoren. Reformen er fremmet av et team bestående av representanter fra både infrastruktur- og finansdepartementet, forklarer Jerusalem Post. – Dette forslaget er satt sammen for å skape mer konkurranse i den hjemlige gass-sektoren. Vi tror at det vil tillate landets mindre gass-selskaper å opparbeide seg mer av markedsandelen og senke prisene for kundene, sa Ben Eliezer på komitémøtet. Går det nye forslaget igjennom, vil det bli enklere for israelske forbrukere av gass å skifte leverandør. Samtidig blir det vanskeligere for store selskaper å hente kunder fra de mindre selskapene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart