Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Innførte gassreform

I et møte med Knessets komité for økonomiske saker, introduserte infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer mandag et reformforslag for den nasjonale gass-sektoren. Reformen er fremmet av et team bestående av representanter fra både infrastruktur- og finansdepartementet, forklarer Jerusalem Post. – Dette forslaget er satt sammen for å skape mer konkurranse i den hjemlige gass-sektoren. Vi tror at det vil tillate landets mindre gass-selskaper å opparbeide seg mer av markedsandelen og senke prisene for kundene, sa Ben Eliezer på komitémøtet. Går det nye forslaget igjennom, vil det bli enklere for israelske forbrukere av gass å skifte leverandør. Samtidig blir det vanskeligere for store selskaper å hente kunder fra de mindre selskapene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart