Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Pansrede kjøretøy vil komme i hendene på Hamas

Israels statsminister Ehud Olmert har godkjent en leveranse av 25 pansrede kjøretøy fra Russland til de palestinske sikkerhetsstyrkene i byen Nablus på Vestbredden. Godkjennelsen er i strid med anbefalingene til IDF og sikkerhetstjenesten Shin Bet. Høyreopposisjonen gir Olmert kraftig kritikk for avgjørelsen. Likud-leder Benjamin Netanyahu tror "disse pansrede kjøretøy og våpen til slutt vil komme i hendene på Hamas". Da Hamas tok makten på Gaza-stripen i juni vant de samtidig kontroll over store mengder våpen som var gitt til Fatah av USA og andre land. – Olmerts kynisme har gått over alle grenser. Han vil stå personlig ansvarlig for hver jøde som blir skadet og vil måtte stå tiltalt for forbrytelser mot det jødiske folk, sier Arye Eldad fra det mest høyreorienterte partiet i Knesset, NU-NRP. Medarbeidere av Olmert avviser at de pansrede kjøretøyene utgjør noen trussel for Israel. – Vi bygger ikke noen atomreaktor for palestinerne. Disse pansrede kjøretøy skal beskytte for beskytning fra håndvåpen og er en hjelp for palestinerne til å skape orden, sier en regjeringskilde til Ha’aretz. – Dersom det er behov for det, slik det var tidligere, vil ikke Israel ha noe problem med å ødelegge kjøretøyene i løpet av kort tid, legger tjenestemannen til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart