Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Slår ni år gammel rekord mot dollaren

Tirsdag økte shekelen til det sterkeste vekslingsforholdet mot dollaren på ni år, i følge Jerusalem Post. Det israelske eksportinstituttet frykter den svake dollaren kan koste det israelske næringslivet dyrt. Konkurransedyktigheten til lokale eksportører er truet, hevder instituttet. – Fra og med begynnelsen av 2008 vil eksportørene i industrien ha tapt 1,4 milliarder kroner, som et resultat av forskjellen mellom den forventede vekslingsraten ved ordre, og den faktiske vekslingsraten ved betaling, sier lederen for instiuttet David Artzi. Han hevder at mange eksportører nå vegrer seg for å inngå kontrakter, av frykt for at de vil tape penger på dollarens nedgang. Tirsdag var én dollar lik 3,9 shekel. Til sammenlikning er én shekel verdt 1,4 norske kroner.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart