Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Utsatte byggestart av stor IDF-base

Sist uke var det meningen at byggingen av IDFs største treningsbase noensinne, skulle starte opp. I stedet klarte miljøaktivister å sette en foreløpig stopper for byggingen, melder Jerusalem Post. Den israelske foreningen for miljøforsvar og grønn politisk kurs (IUEG) heter gruppen, som klarte å oppnå en midlertidig rettslig utsettelse av byggestart i Høyesterett. Først i denne uken, dersom IDF vinner frem, er det ventet at arbeidet kan fortsette. Den nye basen, som i praksis vil fungere som en liten by, skal etter planen ligge i Negev-ørkenen. IUEG mener forsvarsdeparmentet ikke har holdt hva de har lovet når det gjelder å redusere utslippene fra et nærliggende industriområde.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart