Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Først i verden med å bruke voksne stamceller på pasienter

Nevrologer ved Jerusalems Hadassah-sykehus er de første i verden til å behandle MS- og ALS-pasienter ved å sprøyte inn voksne stamceller fra benmargen inn i ryggsøylen. Det forteller den gresk-fødte professoren Dimitrios Karousis ved Hadassah-sykehuset. Stamcellene er dyrket frem i laboratorium før de blir satt inn i ryggsøylen etter to måneder. Injeksjonen skjer kun én gang. – De fleste pasienters tilstand er forbedret eller stabilisert, men det er umulig å si hvor lenge det vil vare eller hvor betydelig forbedringen er, sier Karousis. De første av en pasientgruppe på 25 fikk injeksjonen for to år siden, men det er ikke noen kontrollgruppe i denne testfasen. Et sykehus i England har nylig varslet at de vil sette i gang en liknende behandling. Det finnes ikke noen kjent behandling for MS eller ALS. Man kan leve med MS i flere tiår, men ALS er som regel dødelig i løpet av noen få år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart