Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Likud like stort som Kadima og Ap

Dersom det var valg nå, kunne Likud blitt nesten like stort som Kadima og Ap til sammen. Dersom Ehud Olmert (Kadima) og Ehud Barak (Ap) stilte til valg som partiledere for sine partier mot Benjamin Netanyahu, ville Likud fått 31 mandater. Kadima ville fått 13 og Ap 20. Kadima ville gjort det betydelig bedre dersom partiet stilte til valg med Tzipi Livni som partileder. Da ville partiet fått 21 mandater, mot Likuds 28 og Arbeiderpartiets 18. I begge tilfeller ville Shas fått ti mandater og Israel Beiteinu åtte. Forsvarsminister Ehud Bark avviser meningsmålingen som "irrelevant". – Jeg blir angrepet fra venstre og høyre, men til syvende og sist bærer jeg ansvaret for menneskers liv, sier Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart