Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Befolkningen støtter Annapolis, men tror ikke på resultater

Ferske meningsmålinger blant israelere og palestinere viser de samme holdninger til toppmøtet i Annapolis tirsdag 27. november. Et klart flertall støtter arrangementet, men et mindretall tror det vil føre til fremgang i fredsprosessen. Omkring 70 prosent av israelerne støtter Annapolis-toppmøtet, men 71 prosent tror ikke det vil bidra til fred, i følge en meningsmåling av Dahaf forskningsinstitutt som ble offentliggjort i Yedioth Aharonoth fredag. Statsminister Ehud Olmert har sagt at partene kan nå en endelig fredsavtale innen utgangen av 2008, men 82 prosent av israelerne tror ikke dette er mulig. Et klart flertall blant israelerne avviser noen av de palestinske hovedkravene. 55 prosent sier nei til å avvikle de fleste bosetningene på Vestbredden og 66 prosent sier nei til noen slags kompromiss når det gjelder Israels kontroll over Jerusalem. Hos palestinerne støtter litt over 70 prosent at PA-formann Mahmoud Abbas drar til konferansen, men 57 prosent tror ikke det vil lede til fremgang i fredsprosessen. Feilmarginene i de to målingene var 4,5 og 3 prosent.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart