Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Stor sjanse for at toppmøtet lykkes

– Det er en stor sjanse for at Annapolis-toppmøtet vil lykkes, sier forsvarsminister Ehud Barak til Jerusalem Post. – Annapolis vil være begynnelsen på prosessen. Den virkelige testen vil komme når vi diskuterer hovedspørsmålene i forhandlingene etter toppmøtet, legger han til. Forsvarsministeren tror ikke en "terrorbølge" vil bryte ut dersom toppmøtet mislykkes. I likhet med statsminister Ehud Olmert tror han "passivitet" kan være mer farlig enn handling på den diplomatiske fronten. – All dialog er viktig, og vi har et moralsk ansvar til å finne en fredelig vei, sa Barak. Han står fast på at palestinsk terrorbekjempelse er første skritt på veien mot en fredelig løsning. Barak sier han håper Syria og Saudi-Arabia vil komme til toppmøtet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart