Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Syria koordinerte Annapolis-boikott med Iran

Syria er alliert med Iran, og Damaskus koordinerte sitt avslag på invitasjonen til Annapolis-toppmøtet med Teheran, fortalte det syriske parlamentsmedlemmet Mohammad Habash torsdag. – Syria kan ikke gå imot sine sanne allierte for de gulerøtter som Amerika tilbyr, sa Habash. – Alle tegn tyder på at toppmøtet ikke vil gi noen nye muligheter for det palestinske folk. Når det gjelder Golan-høydene så er ikke spørsmålet en gang på toppmøtets agenda, la Habash til, som forklaring på avslaget fra Damaskus. Han erklærte også støtte til terrororganisasjonen Hamas. – Det er en allianse som strekker seg fra Teheran til Gaza, og det er den eneste som kan stå imot den zionist-amerikanske arrogansen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart