Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kommer «nesten sikkert» til Annapolis

I følge regimet i Damaskus skal de ha fått løfter om å sette spørsmålet om Golan-høydene på agendaen for Annapolis-toppmøtet. – Derfor kommer vi "nesten sikkert" til å delta, sa parlamentsmedlemmet Muhammad Habash til en arabisk-språklig radiostasjon søndag. Habash fortalte ikke hvem som eventuelt vil representere Syria på møtet. Tidligere i uken sa Habash at Syria ikke kommer til Annapolis, og snakket om en allianse fra Iran, via Damaskus, til Hamas-regimet på Gaza-stripen. Washington har endret tittelen for toppmøtets tredje arbeidsmøte fra "de arabiske statenes rolle i prosessen" til "tiltak for å oppnå en omfattende regional fred". Denne ordlyden innebærer mål om å få til fredsavtaler med Syria og Libanon, i tillegg til palestinerne, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart