Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økonomien vokste 6,1 prosent i tredje kvartal

Den israelske økonomien vokste 6,1 prosent i tredje kvartal, omregnet til årsbasis. Det er den raskeste veksten i 2007 og langt over ekspertenes forhåndsprognoser, melder Statistisk sentralbyrå i Israel. Økonomien har dermed økt godt fra andre kvartals vekstrate på 5,5 prosent. Israel er dermed på vei mot sin raskeste årlige vekst siden man klarte å snu den økonomiske nedgangen i 2003. Israels Bank varslet for to uker siden at de tror BNP vil vokse med 5,4 prosent. De fleste ekspert-tipsene ser også ut til å ligge på en vekst mellom 5,3-5,5 prosent for 2007, i følge Jerusalem Post. Den israelske shekelen har nå styrket seg elleve prosent mot dollaren siden slutten av juli. Det er den sterkeste økningen på ni år. Mange eksperter frykter at nettopp dette kan være med å bremse økonomiens oppgang fra og med slutten av 2008, som følge av mindre eksportinntekter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart