Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avtale én ting, gjennomføring noe annet

De siste årene har det ikke vært noen seriøse forhandlinger mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, først og fremst fordi PA ikke har oppfylt sine forpliktelser til å bekjempe terror, slik veikartets første fase krever. President George W. Bush og statsminister Ehud Olmert åpner nå for sluttstatus-forhandlinger før palestinerne har innfridd sine forpliktelser i første fase. Det betyr imidlertid ikke at avtalen vil bli satt ut i livet uten at veikartets krav er oppfylt, understreker Olmert. – Israel vil ikke sette noen kompromisser ut i livet uten at palestinerne oppfyller veikartet, sier Olmert til Yedioth Aharonoth. – Dette blir akseptert både av amerikanerne og palestinerne, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart