Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Henlegg Leumi-saken mot Olmert

Det israelske politiet anbefalte torsdag at det ikke reises tiltale mot statsminister Ehud Olmerts innblanding i den såkalte "Bank Leumi-saken". Olmert har vært mistenkt for gi fordeler til en nær bekjent, Frank Lowy, da banken skulle privatiseres og staten solgte seg ut. Den australske forretningsmannen endte aldri opp som kjøper. Men under prosessen med salget erklærte Olmert seg heller aldri inhabil, selv om han hadde personlige interesser i saken. – Det største problemet i denne saken er tilsynelatende ikke fakta, men loven, oppsummerer Globes Online. Kadima-lederen har vært mistenkt for tillitsbrudd. Det er et type lovbrudd med svært uklare lovgrenser og som derfor er vanskelig å bevise. Saken er nå i hendene på statsadvokat Moshe Lador, som vil fatte den endelige avgjørelsen i forhold til om saken skal henlegges eller ikke. Det er likevel ventet at Lador vil følge politiets anbefalinger.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart