Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi vil kjempe sammen med Hamas

Splittelsen mellom Fatah og Hamas er ikke større enn at deres væpnede grupper vil kjempe sammen mot en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Vi vil helt sikkert kjempe sammen med Hamas mot den israelske hæren. Det er vår plikt å forsvare vårt folk mot okkupantene, sier en tjenestemann i Fatah på Gaza-stripen til Jerusalem Post. – Hjemlandet er viktigere enn forskjellene mellom Fatah og Hamas, legger han til. Kilder på Gaza-stripen forteller at Hamas-styrkene har gått i full beredskap i frykt for en israelsk operasjon. Topplederne i bevegelsen skal ha gått i dekning, og Hamas har evakuert flere av sine militære og sivile institusjoner. Samtidig kommer det rapporter om nye meklingsforsøk mellom Fatah og Hamas. PA-formann Mahmoud Abbas skal ha godtatt at myndighetene i Kairo og Riyadh arbeider for å få til et nytt samarbeid mellom de to største palestinske bevegelsene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart