Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF-operasjon på Gaza-stripen vil få oss til å stanse fredsforhandlingene

En storstilt IDF-operasjon på Gaza-stripen vil tvinge de palestinske selvstyremyndighetene til å boikotte fredssamtaler med Israel, advarte tjenestemenn i PA onsdag. Samtalene i Annapolis-prosessen skal etter planen begynne i neste uke. – Vi kommer ikke til å forhandle med israelerne mens deres stridsvogner er inne på Gaza-stripen. Vårt folk vil spytte oss i ansiktet, sier en tjenestemann til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Kadoura Fares, som er en sentral Fatah-leder på Vestbredden, bekrefter at Fatah-soldater vil kjempe sammen med Hamas-soldater dersom IDF setter i gang en anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Fatah vil kjempe sammen med alle de palestinske gruppene mot den israelske hæren når den invaderer Gaza-stripen, sier Fares. – I et slikt tilfelle vil ikke Hamas bli latt alene i en konfrontasjon med Israel, legger han til. Israel har i lang tid vurdert å sette i gang en militær operasjon som skal redusere de palestinske infiltrasjons-, granat- og rakettangrepene fra Gaza-stripen mest mulig og knekke Hamas-styrkens terrorkapasitet. – Vi er klar for en operasjon dersom regjeringen bestemmer det, sa Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi onsdag. – Å rykke inn på Gaza-stripen, operere der og forlate området er mer komplisert enn et svar på Kassam-raketter. Det pågår en krig, og store [palestinske] styrker opererer der, la Ashkenazi til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart