Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel viser 307 knyttnever

Israel har lagt ut på anbud kontrakt om å bygge 307 nye leiligheter i den jødiske bydelen Har Homa i Øst-Jerusalem. Dette fordømmes av palestinske ledere. Har Homa ligger på landområder som ble vunnet av Israel i en forsvarskrig etter at den jordanske hæren angrep under Seksdagerskrigen i 1967. – Israel viser 307 knyttnever til de som deltok på Annapolis-konferansen, og spesielt mot palestinerne, sa den palestinske sjefsforhandleren Saeb Erekat (t.v. på bildet) i en tale i Nasaret fredag kveld. Også USAs utenriksminister Condoleezza Rice kritiserer Israel for Har Homa-planene. – Vi er i en fase hvor målet er å bygge maksimal tillit mellom partene, og dette hjelper ikke til å bygge tillit, sa Rice fredag. Erekat nevnte også utfordringen fra Hamas i sin tale. Han mener etableringen av en palestinsk stat vil være med å stanse "Hamas-revolusjonen". – Dersom en stat ikke blir etablert, vil situasjonen på Vestbredden være ekstremt urovekkende, sa han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart