Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil forby kompromiss om Jerusalem

Palestinernes parlament arbeider med et nytt lovforslag som vil gjøre kompromisser om Jerusalem til høyforræderi, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Han gjengir hovedinnholdet i loven slik: Jerusalem er en palestinsk, arabisk og islamsk by, og det er strengt ulovlig å gi opp eller gjennomføre forhandlinger om noen del av byen. Lovforslaget, som presenteres av en Hamas-politiker, har allerede passert første høring, og det er ventet at det vil passere andre og tredje høring i løpet av de neste dagene. Det palestinske parlamentet blir boikottet av flere Fatah-politikere etter Hamas-kuppet i Gaza-stripen i juni, men mange av dem har også signalisert støtte til loven. Offisielt krever de palestinske selvstyremyndighetene Øst-Jerusalem som hovedstad. Lovforslaget gjør krav på hele Jerusalem. – PA-formann Mahmoud Abbas har ikke noe annet valg enn å godta loven, sier en tjenestemann i Hamas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart