Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Departementet rydder opp i diskriminering av etiopiske elever

Fire etiopiske jenter ble satt i et eget klasserom og hadde friminutt til andre tider enn sine jevnaldrende på barneskolen Lamerchav i Petah Tikva. I følge rektor Yishayahu Granwichs begrunnelse er ikke jentene religiøse nok og tilhører ikke den religiøse zionistiske bevegelse slik alle de andre elevene på skolen. Foreldrene til jentene, som nylig flyttet til Petah Tikva, reagerer sterkt på forskjellsbehandlingen. – Hvilken forbrytelse er det vi har gjort. Er det bare fordi vi er svarte? sier de. Også utdanningsminister Yuli Tamir (Ap) reagerer sterkt på reportasjen i Yedioth Aharonoth. – Jeg var dypt sjokkert over hva som skjedde med disse jentene. Ingenting av dette ble rapportert til departementet. Dette er ren rasisme og de som er ansvarlig vil få smake de passende konsekvenser, sier Tamir. Allerede tirsdag morgen er en inspektør fra departementet på plass på skolen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart