Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ap trekker seg ut når jeg vet vi kan vinne neste valg

Forsvarsminister Ehud Barak har tidligere lovet å trekke Arbeiderpartiet ut av Ehud Olmerts koalisjonsregjering når Winograd-komitéens endelige rapport blir offentliggjort. Nå ønsker partilederen og andre sentrale politikere i partiet å fortsette samarbeidet. Det skyldes nok både dårlige meningsmålinger og utviklingen i fredsprosessen. – Vi vil trekke oss fra regjeringen kun "dersom jeg vet partiet kommer til å vinne neste valg", sa Barak til partikollegaer fredag. – Dersom vi forlater regjeringen under fredsprosessen vil ikke velgerne tilgi oss, sa landbruksminister Shalom Simhon. – Det kom ikke noe ut av Annapolis-møtet, og det vil ikke bli fred i 2008, svarte Knesset-medlem Ophir Pines-Paz. Partileder Barak sa seg enig i denne analysen, men la til at det ikke ville bli Israels skyld om det ikke ble en fredsavtale. – I Israel er det et stille flertall på 80 prosent som ønsker fred. Problemet ligger på den andre side, sa Barak.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart