Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Diskuterer prosess og prosedyrer onsdag

Utenriksminister Tzipi Livni og tidligere PA-statsminister Ahmed Qureia leder forhandlingsgruppene som utgjør den såkalte styringskomiteen i Annapolis-prosessen. På onsdag møtes komiteen for første gang til et offisielt møte i Jerusalem. – Møtet vil fokusere på prosess, prosedyre og utvikling av et rammeverk for samtalene, opplyser israelske regjeringskilder. Det er ikke ventet at forhandlingene om en endelig fredsløsning vil komme i gang på alvor før etter det planlagte besøket til president George W. Bush i midten av januar. Palestinerne har truet med å boikotte morgendagens møte, dersom ikke Israel trekke tilbake anbudet på å bygge 307 boliger i Har Homa i Øst-Jerusalem. Dette kravet blir avvist av israelske tjenestemenn som "useriøst", skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart