Diskuterer prosess og prosedyrer onsdag

Utenriksminister Tzipi Livni og tidligere PA-statsminister Ahmed Qureia leder forhandlingsgruppene som utgjør den såkalte styringskomiteen i Annapolis-prosessen. På onsdag møtes komiteen for første gang til et offisielt møte i Jerusalem. – Møtet vil fokusere på prosess, prosedyre og utvikling av et rammeverk for samtalene, opplyser israelske regjeringskilder. Det er ikke ventet at forhandlingene om en endelig fredsløsning vil komme i gang på alvor før etter det planlagte besøket til president George W. Bush i midten av januar. Palestinerne har truet med å boikotte morgendagens møte, dersom ikke Israel trekke tilbake anbudet på å bygge 307 boliger i Har Homa i Øst-Jerusalem. Dette kravet blir avvist av israelske tjenestemenn som "useriøst", skriver Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart