Jeg kan ikke lenger ta ansvar for byen

Sderot har stadig vært utsatt for rakettangrep fra Gaza-stripen de siste årene. Onsdag slo minst 15 Kassam-raketter ned i området, de fleste i åpne områder. Dagens rakettregn ble dråpen som fikk begeret til å renne over for ordfører Eli Moyal, som overraskende meldte sin avgang. – Denne oppgaven er for stor for hvem som helst. Jeg ønsker ikke å være ordfører den dagen 20 barn blir drept i Sderot, sa Moyal til Israel Radio. – Det er noe jeg har tenkt på lenge. Jeg ønsker ikke å ta beslutningen om å åpne en skole i morgen, for en Kassam-rakett kan lande der, og jeg vil få skylden fordi jeg åpnet skolen, la Moyal til. – Vi er blitt ignorert [av regjeringen] i syv år. Ingen bryr seg lenger, sa den avtroppende ordføreren. Moyal har også blitt plaget av korrupsjonsbeskyldninger de siste månedene, i følge Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart