Regjeringen ignorerer ulovlig bygging i Negev

Medlemmer i den israelske regjeringen drøftet tirsdag ulovlig bygging på Vestbredden. Deltakerne i møtet kom ikke til noen enighet, rapporterer Yedioth Aharonoth. Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) og Yitzhak Cohen (Shas) stilte spørsmål ved regjeringens ubalanserte fokus på ulovlig bygging. – Antallet ulovlige byggeprosjekter på Vestbredden er forsvinnende lite i forhold til ulovlig bygging i Negev, Galilea og blant palestinere i de israelsk-kontrollerte C-områdene på Vestbredden, sa Lieberman og Cohen. – Det faktum at loven ikke bli håndhevet på et område er ikke noen unnskyldning for heller å ikke håndheve den et annet sted, svarte utenriksminister Tzipi Livni, men hun bekreftet at regjeringen også vil sette fokus på den utstrakte illegale byggingen i Negev.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart