Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Regjeringen ignorerer ulovlig bygging i Negev

Medlemmer i den israelske regjeringen drøftet tirsdag ulovlig bygging på Vestbredden. Deltakerne i møtet kom ikke til noen enighet, rapporterer Yedioth Aharonoth. Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) og Yitzhak Cohen (Shas) stilte spørsmål ved regjeringens ubalanserte fokus på ulovlig bygging. – Antallet ulovlige byggeprosjekter på Vestbredden er forsvinnende lite i forhold til ulovlig bygging i Negev, Galilea og blant palestinere i de israelsk-kontrollerte C-områdene på Vestbredden, sa Lieberman og Cohen. – Det faktum at loven ikke bli håndhevet på et område er ikke noen unnskyldning for heller å ikke håndheve den et annet sted, svarte utenriksminister Tzipi Livni, men hun bekreftet at regjeringen også vil sette fokus på den utstrakte illegale byggingen i Negev.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart