Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Overtalt til å fortsette

Onsdag sa Sderots ordfører Eli Moyal opp sin stilling i et dramatisk direktesendt radiointervju. Moyal var fortvilet over rakettangrepene og følte ikke han hadde rygg til å takle presset. Han følte også Sderot er "blitt ignorert" av den sittende regjeringen. Torsdag kveld meldte han imidlertid at han hadde skiftet mening, etter en samtale med forsvarsminister Ehud Barak, skriver Jerusalem Post. – Under en lengre samtale med Barak lovet han meg at en omfattende løsning snart vil bli satt ut i live, uten at han spesifiserte hvorrdan, fortalte ordføreren. Barak skal ha gitt den fortvilte ordføreren ordre om å komme seg tilbake på jobb, og Moyal følte ikke han kunne nekte en slik ordre. – Derfor vil jeg gå tilbake på jobb søndag, lover han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart