Overtalt til å fortsette

Onsdag sa Sderots ordfører Eli Moyal opp sin stilling i et dramatisk direktesendt radiointervju. Moyal var fortvilet over rakettangrepene og følte ikke han hadde rygg til å takle presset. Han følte også Sderot er "blitt ignorert" av den sittende regjeringen. Torsdag kveld meldte han imidlertid at han hadde skiftet mening, etter en samtale med forsvarsminister Ehud Barak, skriver Jerusalem Post. – Under en lengre samtale med Barak lovet han meg at en omfattende løsning snart vil bli satt ut i live, uten at han spesifiserte hvorrdan, fortalte ordføreren. Barak skal ha gitt den fortvilte ordføreren ordre om å komme seg tilbake på jobb, og Moyal følte ikke han kunne nekte en slik ordre. – Derfor vil jeg gå tilbake på jobb søndag, lover han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart