Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vårt sikkerhetsoperasjoner har ikke vært en stor suksess

17. desember leder utenriksminister Jonas Gahr Støre en giverkonferanse for de palestinske områdene sammen med Tony Blair og Europakommisjonen i Paris. Den palestinske regjering på Vestbredden ber om 30 milliarder kroner over den neste treårsperioden, i følge Jerusalem Post. Reformer i de palestinske sikkerhetstjenestene har vært en hovedbetingelse for internasjonal støtte til statsminister Salaam Fayyads regjering. Bare noen dager før konferansen innrømmer palestinske tjenestemenn til den arabisk-israelske journalisten Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post at de ikke har gjort nok for å skape lov og orden på Vestbredden. – Sikkerhetsplanene som ble iverksatt for Nablus og Tulkarm de siste ukene har slått feil på de fleste områder, først og fremst på grunn av inkompetanse blant PAs sikkerhetsstyrker, sier tjenestemennene. De retter også en pekefinger mot Israel, som de hevder skaper problemer for sikkerhetsarbeidet med kontrollposter og reiserestriksjoner. – Vi arresterte mange ettersøkte kriminelle og medlemmer av det islamske Hizb al-Tahrir partiet, men vi klarte ikke å konfiskere mange våpen, sier en tjenestemann. – Væpnede militsmenn tilknyttet Fatah fortsetter å operere fritt i flyktningeleirene ved Nablus og Tulkarm. Vi arresterte innbyggere som stjal olivenolje for tre år siden og skjøt i luften under et bryllup for to år siden, forteller en annen. Ingen effektiv terrorbekjempelse med andre ord.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart