Gaza vil bli et gravsted for IDF-soldater

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Den islamistiske terrororganisasjonen Hamas markerte sitt 20-års jubileum med en storstilt demonstrasjon på Gaza-stripen lørdag. På en bygning like ved demonstrasjonen hang det et banner med arabisk, engelsk og fransk tekst: "Vi vil ikke anerkjenne Israel." I en tv-tale på en Hamas-kontrollert kanal slo eksilleder Khaled Mashaal fast at Hamas ikke vil stanse den væpnede kampen. – Dette er vårt virkelige valg, vårt trumfkort, som gjør at fienden bøyer seg for oss, sa Mashaal. – Vårt folk kan starte en tredje og fjerde intifada til seierens dag kommer, la han til. Hamas vil helle ikke bøye av for trusselen om en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Gaza-stripen vil bli et gravsted for israelske soldater, sa Hamas-politikeren Mushir al-Masri i følge nyhetsbyrået AP.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart