Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gaza vil bli et gravsted for IDF-soldater

Den islamistiske terrororganisasjonen Hamas markerte sitt 20-års jubileum med en storstilt demonstrasjon på Gaza-stripen lørdag. På en bygning like ved demonstrasjonen hang det et banner med arabisk, engelsk og fransk tekst: "Vi vil ikke anerkjenne Israel." I en tv-tale på en Hamas-kontrollert kanal slo eksilleder Khaled Mashaal fast at Hamas ikke vil stanse den væpnede kampen. – Dette er vårt virkelige valg, vårt trumfkort, som gjør at fienden bøyer seg for oss, sa Mashaal. – Vårt folk kan starte en tredje og fjerde intifada til seierens dag kommer, la han til. Hamas vil helle ikke bøye av for trusselen om en israelsk anti-terror operasjon på Gaza-stripen. – Gaza-stripen vil bli et gravsted for israelske soldater, sa Hamas-politikeren Mushir al-Masri i følge nyhetsbyrået AP.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart