Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Iranerne ler av amerikanerne

Myndighetene i Teheran ler av den siste amerikanske etterretningsrapporten om Irans atomprogram, mener Ha’aretz-journalisten Amir Oren. Han mener ayatollahene vil konkludere med at amerikanerne ikke har noen forståelse av hva som virkelig skjer i det iranske atomprogrammet. – De har ikke noen håndfast informasjon, de har ingen agenter på høyt nivå og de har ikke noe mer enn en blanding av gjetninger og løst snakk, skriver Oren. Til tross for at den nye rapporten nedjusterer sannsynligheten for en iransk atombombe i nærmeste fremtid, er det ikke stor forskjell mellom de verste og beste scenariene for når Teheran kan være i stand til å produsere en bombe. Det varierer fra 2009 til 2014, påpeker Oren. Han mener George W. Bush og visepresident Dick Cheney kommer til å forbli mistenksomme overfor Iran, uavhengig av hva etterretningsorganisasjonene sier. Oren mener også at CIAs rapport er motivert av et sinne mot Bush, og at rapporten er publisert for å hjelpe den neste presidenten i Washington.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart