Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vurderer muligheter for å stanse våpensmugling til Gaza-stripen

USA ser på muligheten for å bygge en fysisk barriere for å stanse våpensmuglingen gjennom tunneller fra Egypt til Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. To amerikanske tjenestemenn, Robert Danin fra utenriksdepartementet og Mark Kimmitt fra forsvarsdepartementet, har vært på egyptisk side av grensen for å se hva man kan gjøre. De har foreslått forskjellige løsninger på problemet. Den første er å gi egypterne avansert utstyr til å avdekke og ødelegge smuglertunnellene. Den andre er å grave en dyp kanal langs hele grensen, noe som vil gjøre det mye vanskeligere å operere tunneller i området. Den tredje er å skape en fysisk hindring ved å slå påler dypt ned i jorden. Egypt mener de må få rett til å utplassere flere soldater i grenseområdet hvis skal kunne bekjempe smuglertunnellene effektivt. Fredsavtalen mellom Egypt og Israel fra 1978 gir den egyptiske hæren rett til å ha 750 soldater i området. Myndighetene i Kairo ønsker å doble dette antallet, men det blir avvist av Israel.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart