Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fire angrep mot Islamsk Jihad

Israel trapper opp det militære presset på Islamsk Jihad, den palestinske terrororganisasjonen som står bak en stor andel av rakettangrepene mot Sderot. Israelske styrker har gjennomført fire luftangrep mot Islamsk Jihad på Gaza-stripen det siste døgnet. Til sammen skal ni menn fra gruppen være drept, blant dem sentrale terrorister som deltar i produksjon og avfyring av raketter. Målet for det første luftangrepet mandag var Majed Harazin, en av de aller fremste kommandantene i Islamsk Jihad. En talsmann for terrorgruppen bekrefter at Harazin ble drept i angrepet. Han skal ha vært ettersøkt av Israel i ni år. – Harazin er den mest fremstående militante offiseren som er drept i et israelsk luftangrep på mer enn ett år, sier palestinske tjenestemenn til Ha’aretz. På Vestbredden skal israelske spesialstyrker ha drept en viktig Jihad-leder tidlig tirsdag morgen, opplyser palestinske kilder til Israel Radio. De israelske tettstedene rundt Gaza-stripen er satt i høy beredskap i frykt for hevnangrep. Mandag kveld ble det avfyrt omlag ti raketter og granater inn i Vest-Negev, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart