Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever stans i israelske angrep på terrorister

Statsminister i den Fatah-kontrollerte regjeringen på Vestbredden, Salaam Fayyad, krever at Israel stanser opptrappingen i luftangrep på Gaza-stripen. – Angrepene "er en forbrytelse og en aggressiv handling mot det palestinske folk", sier Fayyad. Israel retter sine angrep mot terrorister som deltar i de daglige rakett- og granatangrepene mot israelske tettsteder rundt Gaza-stripen. De siste dagene er minst 13 palestinske terrorister drept. De palestinske selvstyremyndighetene har aldri straffet noen skikkelig for mord eller drapsforsøk på israelere, og de fordømmer Israel når de israelske forsvarsstyrkene gjør tiltak for å stanse dem.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart