Krever stans i israelske angrep på terrorister

Statsminister i den Fatah-kontrollerte regjeringen på Vestbredden, Salaam Fayyad, krever at Israel stanser opptrappingen i luftangrep på Gaza-stripen. – Angrepene "er en forbrytelse og en aggressiv handling mot det palestinske folk", sier Fayyad. Israel retter sine angrep mot terrorister som deltar i de daglige rakett- og granatangrepene mot israelske tettsteder rundt Gaza-stripen. De siste dagene er minst 13 palestinske terrorister drept. De palestinske selvstyremyndighetene har aldri straffet noen skikkelig for mord eller drapsforsøk på israelere, og de fordømmer Israel når de israelske forsvarsstyrkene gjør tiltak for å stanse dem.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart