Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kassam-rakett slo ned like ved skole

En terror-rakett fra Gaza-stripen slo ned like ved en skole i den israelske byen Sderot torsdag morgen. – Mange av barna var skremte, forteller Ofek Vaknin, som går i sjette klasse på barneskolen Gil. Eksplosjonen forårsaket små skader på bygninger i nærheten, og 18 personer fikk behandling for sjokk. – Raketten landet 50 meter fra skolen, forteller Noam Bedein, som er talsmann for Sderot. Palestinske terrorister angrep også med flere andre raketter mot Sderot området, men disse slo ned i åpne områder. Minst én rakett landet sør for Middelhavsbyen Ashkelon. De siste dagene har angrepene med terror-raketter mot Israel avtatt, på grunn av en rekke IDF-angrep på terrorledere i Islamsk Jihad, skriver Yedioth Aharonoth. Det sterke militære presset fra Israel har tvunget terrorgruppen til å omgruppere, i følge offiserer som blir gjengitt av Hærens Radio. På Gaza-stripen er minst fire militante palestinere drept og en IDF-soldat lettere skadet under en mindre israelsk bakkeoperasjon torsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart