Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

70 Knesset-medlemmer støtter økonomisk kompensasjon til bosettere

Et flertall i Knesset støtter å gi økonomisk kompensasjon til bosettere som frivillig vil flytte fra øst til vest for sikkerhetsbarrieren, opplyser visestatsminister Haim Ramon til Ha’aretz. Han mener tilbudet kan være aktuelt for mellom 30.000 og 40.000 bosettere. – På papiret er det 70 Knesset-medlemmer som støtter lovforslaget, sier Ramon. Samtidig innrømmer han at politikere fra Kadima kan velge å ikke bøye seg for partipisken. – Jeg tror ikke at flere enn ti representanter fra Kadima vil gå imot dette når saken får modnes og statsministeren stiller seg bak den, sier Ramon. Knesset består av 120 representanter, og man må derfor ha støtte fra 60 for å være sikret flertall. Dersom den politiske og økonomiske situasjonen tillater det, kan lovforslaget bli lagt frem til første gangs behandling i Knesset mot slutten av vintersesjonen som avsluttes i mars. – Dersom det kommer til å koste over 50 milliarder kroner, er det ikke sikkert vi går inn for det, sier Ramon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart