Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dokumenterer bistand fra Egypt til Hamas

Israelske myndigheter sitter på videoklipp som skal vise egyptiske grensesoldater som hjelper nesten 80 Hamas-terrorister inn på Gaza-stripen gjennom et hull i grensegjerdet. Ledelsen i det israelske forsvaret har sendt videoen til den israelske ambassaden i Washington, men diplomatene har valgt å ikke bruke videoen for alt den er verdt. De avslørende bildene er bare vist til noen tjenestemenn i Bush-administrasjonen, og har aldri blitt vist i Kongressen, i følge Herb Keinon og Yaakov Katz i Jerusalem Post. Årsaken er at Israels politiske og diplomatiske ledelse ikke ønsker å bli direkte involvert i lobbyvirksomhet mot Egypt i Kongressen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart