Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slipper inn en kristen styrerepresentant

Rabbi Yechiel Ecksteins International Fellowship of Christians and Jews (IFCJ) lover å gi 250 millioner kroner til driften av Jewish Agency over de neste tre år. Til gjengjeld har Jewish Agency for første gang åpnet for en kristen representant i styret. – IFCJs rolle i styret blir først og fremst å følge med hvor pengene går (…), og deres påvirkning i politiske veivalg blir nesten lik null, sier en kilde til Jerusalem Post. Det blir anslått at IFCJ har støttet israelske velferdsprosjekter, integreringstiltak og innvandringsprosjekter med over 1,4 milliarder kroner de siste ti årene. Organisasjonen, som har hovedkvarter i Chicago, opplyser at de har hatt omkring 600.000 individuelle givere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart