Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ba om tilgivelse for Kafr Qasem-massakre

Israels president Shimon Peres ba fredag om tilgivelse for massakren i den arabiske landsbyen Kafr Qasem i 1956. – En forferdelige hendelse skjedde her, og vi er veldig triste på grunn av det, sa Peres under et besøk i landsbyen i forbindelse med den muslimske høytiden Eid al-Adha. 29. oktober 1956, under den første dagen av Sinai-krigen, fikk tre israelske grensepoliti-soldater ordre om å skyte alle som brøt portforbudet i Kafr Qasem. Soldatene skjøt og drepte 47 av landsbyens innbyggere som var på vei hjem fra jobb, uvitende om det nye portforbudet. Blant de drepte var også kvinner og barn, skriver Ha’aretz. Israelske topp-politikere har også tidligere uttrykt sorg over det som skjedde. – De arabiske innbyggerne [i Israel] trenger ikke stønader, men muligheter. Forbindelsen mellom religion og vold må bli kuttet. Vi er alle barn av den samme gud, som ikke har gitt oss tillatelse til å drepe, undertrykke eller ydmyke andre, sa Peres også under besøket.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart