Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvis vi føler oss truet, kan vi angripe Dimona

Det israelske atomanlegget Dimona i Negev (bildet) ligger "innenfor rekkevidde" av syriske raketter, understreker det syriske parlamentsmedlemmet Muhammad Habash i et intervju med Al-Quds Al-Arabi. – Hvis Syria føler seg truet av Israel, vil det være vanskelig å stanse våre rakett-operatører fra å svare på den israelske aggressjonen med å angripe atomreaktoren i Dimona, sier Habash. I Jerusalem blir uttalelsen tatt med stor ro. Amos Gilad, som er direktør ved diplomati- og sikkerhetsavdelingen i forsvarsdepartementet, avviser at det er høy spenning mellom Israel og Syria. – Israel planlegger ikke å angripe Syria, og Syria planlegger ikke å angripe Israel. Derfor er det ikke ventet noen virkelig spenning mellom de to landene på den militære front, sier Gilad til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart