Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel kan overleve en atomkrig

En atomkrig mellom Iran og Israel vil få størst og mest alvorlige konsekvenser for Iran, mener eksperter ved det amerikanske Senter for strategiske og internasjonale studier (CSIS) i Washington. Selv om Iran skal klare å utvikle en atombombe, vil den i første omgang være begrenset til 100 kilotonn, mener CSIS. I en ny rapport fra forskningssenteret hevdes det at Israel har atomstridshoder på ett megatonn. Mellom 16 og 20 millioner iranere vil kunne miste livet dersom Israel sender sine atomstridshoder over byer som Teheran, Tabriz, Qazvin, Esfahan, Shiraz, Yazd, Kerman, Qom, Ahwaz og Kermanshah, anslår CSIS. Irans mindre stridshoder og Israels rakettforsvarssystemer vil begrense israelske tap til mellom 200.000 og 800.000 israelere. Det er mulig at Syria ville melde seg på i en slik krig med sine kjemiske og biologiske våpen. Dette vil kunne drepe opp til 800.000 israelere, men Syria vil kunne miste opptil 18 millioner innbyggere dersom Israel svarer med atomvåpen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart