Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

40 iranske jøder landet på Ben Gurion

En gruppe på førti iranske jøder landet på Ben Gurion tirsdag ettermiddag, melder Jerusalem Post. Israelske aviser har ikke lov å skrive hvilket land jødene mellomlandet på veien. Dette er den største enkeltgruppen med jødiske immigranter som er kommet til Israel etter den islamske revolusjonen i 1979, skriver Ha’aretz. Immigrantene blir overført til integreringssenter i Jerusalem og Beersheba. International Fellowship of Christians and Jews har lovet over 50.000 kroner til alle iranske jøder som flytter til Israel. I 2007 har det kommet 200 iranske jøder til Israel, tre ganger mer enn det som har vært vanlig de siste årene. Det blir anslått at det er mellom 25.000 og 28.000 jøder i Iran. Den islamske republikken gir jødene relativ religiøs frihet, men nekter dem å lære hebraisk, skriver Ha’aretz. Jødene har også restriksjoner når det gjelder utreise. Mer om Jødene i Iran.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart