Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Befolkningene dypt skuffet over Annapolis

Annapolis-prosessen har enda ikke klart å føre israelere og palestinere sammen i fredelig sameksistens, men den har ført dem sammen i noe annet, skriver Jonathan Beck i Jerusalem Post. – Begge sider er dypt skuffet over Annapolis-toppmøtets resultat. Bare 16 prosent av israelerne og 11 prosent av palestinerne tror konferansen vil bidra til fremgang i fredsprosessen, viser en ny meningsmåling gjennomført i et fellesprosjekt mellom israelske og palestinske forskere. USAs president George W. Bush har satt som mål at partene fremforhandler en sluttstatus-avtale innen utgangen av 2008. Kun 8 prosent av israelerne og 23 prosent av palestinerne tror dette er mulig. 32 prosent av palestinerne og 55 prosent av israelerne venter at volden vil fortsette og at samtalene skal bli avbrutt. Undersøkelsen ble gjennomført av Harry S. Trumans forskningsinstitutt ved Det hebraiske universitet og Palestinian Center for Policy and Survey Research (PSR) i Ramallah. 1270 palestinere ble intervjuet ansikt-til-ansikt på 127 tilfeldige steder på Vestbredden og Gaza-stripen. I Israel ble 564 voksne intervjuet på telefon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart