Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kjøper avansert utstyr for å avdekke smuglertunneller

Egypt har kjøpt avansert utstyr for å avsløre smuglertunnellene til Hamas fra Sinai-halvøya til Gaza-stripen. Utstyret blir kjøt av en amerikansk bedrift for deler av den amerikanske støtten til de egyptiske forsvarsstyrkene. – Det er i vår interesse å stanse smuglingen, sier en egyptisk tjenestemann til Jerusalem Post. – Vi har ikke noen interesse av å se en muslimsk gruppe, med bånd til Det muslimske brorskap i Egypt, vokse seg sterk langs vår grense, legger han til. Israelske mediefolk og opposisjonspolitikere har mange ganger kritisert Egypt fordi de mener myndighetene i Kairo gjør for lite for å stanse smuglingen. Offisielle talsmenn har vært mer forsiktige i sin kritikk, for ikke å forsure samarbeidsklimaet med Kairo. Israelske forsvarsstyrker hevder det er smuglet inn 20.000 rifler, 6.000 panservern-raketter og mer enn hundre tonn eksplosiver til Gaza-stripen siden sommeren 2006. Dette blir avvist som en overdrivelse av den egyptiske tjenestemannen. – Tunnelen har en diameter på 120 centimeter. For å få slike mengder våpen inn på Gaza-stripen måtte man hatt en tunnel for tiende meter, hevder han. Israels forsvarsminister Ehud Barak møter Egypts president Hosni Mubarak, etterretningssjef Omar Suleiman og forsvarsminister Muhammad Tantawi onsdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart